Phenolics profile database


Español

La Unidad de Tecnología de Alimentos de la Secretaría de Investigación y Posgrado, en colaboración, con el Centro Nayarita de Innovación y Transferencia de Tecnología A.C., de la Universidad Autónoma de Nayarit; proporcionan el perfil fitoquímico durante la maduración de frutos de guanábana (Annona muricata L.) Se utilizó cromatografía líquida de ultra rendimiento (UPLC) Acquity UPLC™ H-Class (Waters, Manchester, Reino Unido) acoplado a un espectrómetro de masas (MS QTof).

Al hacer uso de la información de esta base de datos, es importante dar los créditos y debe citarse en las publicaciones, ya sea medios digitales o impresos.

Citarse como:
English

The Food Technology Unit of the Secretariat of Research and Graduate Studies, in collaboration with the Nayarita Center for Innovation and Technology Transfer A.C., of the Autonomous University of Nayarit; provide the phytochemical profile during soursop (Annona muricata L.) ripening. Ultra-performance liquid chromatography (UPLC) Acquity UPLC™ H-Class (Waters, Manchester, United Kingdom) coupled to a mass spectrometer (MS QTof) was used.).

If you use the information of this database, it is important to give credit and it should be cited in publications, whether digital or printed media.

Cite as:

Database Table



# Family Name of the compound Molecular formula Retention time (min) Expected mass (Da) Observed mass (Da) Mass error (ppm)
*68 total entries.
Contacto
❖ Dr. Guillermo Berumen Varela
  • guillermo.berumen@uan.edu.mx
  • +52 (311) 2118851
❖ LSC. Enrique Rafael Chávez Pacheco
  • enrique.pacheco@uan.edu.mx
  • echavez@cicese.mx

¿Quieres colaborar con nosotros?